anti-straling stickers

Orgonite

Anti-Straling Sticker bestellen

  • Eigenschappen: anti straling, bescherming negatieve invloeden, geschikt voor apparatuur en onderweg, ondersteunend voor HSP
  • Edelstenen: Elite Shungite, shungite
  • Symbool: Flower of life
  • Afmeting: 35mm*35mm*5mm
  • Beschikbaar in sets van 2, sets van 4 , (set van 4: 2e set 50% korting)
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

Anti straling schijven, set van 2

De anti straling schijven zijn gemaakt obv het orgonite principe. Daarnaast bevatten ze elite shungite, shungite en de Artisan Gaia healing elixer.
Deze combinatie betekent dat ze zoveel krachtiger zijn, tegen allerlei vormen van straling, dan een reguliere shungite schijf of een anti straling sticker.

Toepassing van de anti straling schijven

De anti straling schijven bieden een krachtige bescherming. Je kunt ze op meerdere plekken inzetten.  Plak ze op je telefoon of steek ze in de hoes. Je kunt ze ook plaatsen op je wifi router (verstoort het signaal niet maar neutraliseert), naast of op je laptop/pc, of achter je tv/mediabox.

Je kunt er ook een beschermende orgonite grid mee vormen, door de schijven te plaatsen in een vierhoek in je woning, Bijvoorbeeld in alle hoeken van een etage één schijfje.

Ook zijn ze heel fijn om gewoon bij je te dragen. Onderweg in de auto en/of in drukke omgevingen (bescherming tegen straling én prikkels), op reis enz.

Toepassing bij hoog sensitiviteit (HSP)

Als hoog sensitief persoon kun je nog meer last hebben van straling. Simpelweg omdat alle prikkels, alle verstorende factoren harder bij je binnen komen. Door hoog sensitieve personen is teruggekoppeld dat zij zich beter kunnen afsluiten door het bij zich dragen van de anti straling schijven van Artisan Gifts. Dit komt door de krachtige orgonite werking i.c.m. regulier shungite en elite shungite. Dit creëert een krachtig energieveld om je heen, zodat ongewenste prikkels afgeweerd kunnen worden. Een dubbele bonus dus, minder last van prikkels en tegelijkertijd meer bescherming tegen straling.

Uitvoering van de anti straling schijven

De anti straling schijven worden gemaakt onder eigen merk (By Simone Artisan Jewels®) en hebben een unieke samenstelling aan materialen.

De schijven zijn ca 30 mm doorsnee en ca 5 mm hoog. Aan de onderkant zijn de schijfjes voorzien van een dubbelzijdige sticker. Handig om ze zo op je mobiel te plakken. Ze zijn handgemaakt in kleine oplages en worden gemaakt in een Nederlands atelier.
De schijven zijn voorzien van een goudkleurig Flower of life symbool.
Indien besteld als nabestelling, is de maak- en levertijd ca 3-5 werkdagen.

Elite shungite

Elite Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië. Qua uiterlijk geen bijzondere steen qua kleuren en vorm, maar met zoveel kracht één van de meest geliefde ondersteunende stenen.

De kracht van Elite Shungite ligt in wat het uniek maakt. Aangeprezen als de wondersteen van de 21e eeuw, bestaat Shungite al naar schatting 2 miljard jaar, maar pas tijdens het Nobelprijswinnende onderzoek in 1996,  waarbij men antioxidant-fullerenen in de steen ontdekte, zag men steeds meer voordelen en genezingspotentieel. Hoe konden we de mooie werking van shungite zo lang over het hoofd hebben gezien ?! Nu het eindelijk in de schijnwerpers staat, kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Shungite bevat geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol, ellips of buis (fullerenen).
Shungite ontvangt de genezende kracht van deze fullerenen. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten als een middel om de vrije radicalen te bestrijden.

Elite shungite wordt ook wel edel, nobel of zilver shungite genoemd. Is regulier shungite al heel krachtig, Elite shungite is minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.

Gewoon shungite bevat C60 moleculen, elite shungite bevat C70 moleculen.
Een leuk geometrische weetje:

– C60 molecule bevat 20 hexagons en 12 pentagons

– C70 molecule bevat 25 hexagons en 12 pentagons

Shungite

Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië.
Toegepast in orgonite is de werking nog vele malen sterker.

Artisan Gaia healing elixer

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.

Deze Gaia elixer ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensitiviteit (HSP) doordat prikkels minder hard binnen komen.
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling, als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Flower of Life

De Flower of life is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt.

Flower of Life

De Flower of life is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt.

Anti-straling sticker vastgeplakt op een mobiel

Vanaf  35 euro

Per set van 2!

Handgemaakt en uniek

Retourneren

Bij Anti-stralingsticker is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.

anti-straling stickers